fbpx

Dodavanje pravih pratilaca na Instagramu

Želite više pratilaca na Instagramu? Želite da postanete poznati i prepoznatljivi na društvenim mrežama? Želite da povećate obim poslovanja na internetu? Obradovaćemo Vas, jer ste na pravom mestu.

Godinama unazad, naša firma sarađuje sa poznatim korporacijama i firmama čitavog Balkana, kao i privatnim licima.

Listu firmi kojima trenutno radimo na povećanju broja pratilaca možete videti na sledećem linku  ili pretragom našeg profila @nagradjujemovas_com na Instagramu i klikom na odeljak Following, odnosno, profile koje naš profil prati (naznačeno vam je na slici iznad ovog teksta).

 

Naša firma garantuje da su pratioci pravi i sa prostora Balkana, što potvrđujemo i ugovorom o saradnji.

Pravna lica i firme uplatu mogu izvršiti i na račun naše firme putem fakture, što vam daje još jedan vid sigurnosti i bezbednosti.

U odeljku ispod cenovnika stoji detaljno objašnjenje kako dodavanje pratilaca funkcioniše. Takođe u sekciji pitanja i odgovori možete rešiti puno nedoumica koje imate. Ni u jednom trenutku ne odlažite da nas nazovete i pojasnite sebi sva pitanja koja imate.

Promo cene

 

Paket do 500 pratilacaU pitanju su domaći pravi pratioci29€

Ovom uslugom dobijate do 500 pravih Balkanskih pratilaca


Očekivano vreme isporuke pratilaca je od 5 do 10 dana


Krajnje vreme za prijavu za ovu uslugu je 16.09.2021


Kontaktirajte nas i poručite odmah!

Paket do 1.000 pratilacaU pitanju su domaći pravi pratioci54€

Ovom uslugom dobijate do 1.000 pravih Balkanskih pratilaca


Očekivano vreme isporuke pratilaca je od 5 do 15 dana


Krajnje vreme za prijavu za ovu uslugu je 16.09.2021.


Kontaktirajte nas i poručite odmah!

 

Kontaktirajte nas kako biste poručili neki od ovih paketa.


Kako funkcioniše dodavanje pratilaca?

Sve pratioce dodajemo na puno različitih načina – putem Giveaway-a (prave nagradne igre), mail-ing liste, Viber grupe, influensera i javnih ličnosti, kao i angažovanjem privatnih promotera. 

Veoma je važno da prijavu izvršite do naznačenog datuma u paketima, jer je broj sponzora (klijenata koji žele pratioce) ograničen na mesečnom nivou.

Najčešća pitanja

Naravno, pratioce koje mi dodajemo su prava i realna publika. Nakon što se završi nagradna igra i promocija naloga, ljudi koji su vas zapratili nemaju nikakvu dužnost da ostanu vaši pratioci. Na vam je da te pratioce zadržite vašim sadržajem i kvalitetom profila. Što se otpraćivanja tiče ono je od 10-30% po dosadašnjim iskustvima. Logično je da će do otpraćivanja doći ukoliko se vaš profil npr. bavi prodajom ženske garderobe, a dođe 30% muškaraca. Važno je da naglasimo da mi u paketima garantujemo cifru pratilaca koja će doći, a ne ostati. Takođe naša praksa je da klijentima uvek pustimo 5-10% više pratilaca od poručenih kako bi se taj minus kasnije pokrio.

Vaš profil zapraćujemo u trenutku kada uplata bude evidentirana, tada vam šaljemo skrinšot brojnog stanja vaših pratilaca u tom trenutku. Vaš profil otpraćujemo u trenutku kada dostigne broj pratilaca koje ste odabrali kroz naše pakete, za šta vam opet šaljemo dokaz potvrde skrinšotom da je željena cifra isporučena.

Dodavanje pravih Instagram pratilaca izvodimo na jedan siguran i pouzdan način. Naime, već 2. godine unazad organizujemo nagradne igre na Instagramu, za šta su nam potrebni sponzori kako bi sakupili budžet za nagrade. Svaki od sponzora koji donira novac za nagradnu igru, zauzvrat dobija pratioce.
U zavisnosti od paketa koji ste odabrali, taj broj pratilaca će biti isporučen. Uvek praktikujemo da klijentima dodamo 5-10% više pratilaca od paketa koji su odabrali.
Za ovaj program se može prijaviti svako ko ima Instagram profil. Radimo i sa privatnim licima, kao i sa firmama, a rezultati su podjednako vidljivi.
Zapravo nije, jedino što nam je potrebno sa Vaše strane jeste username Vašeg profila.
Vaš nalog je 100% bezbedan, u toku trajanja ove nagradne igre, kao i nakon nje.
Za porudžbine je najbolje da nas kontaktirate putem telefona kako bi smo razmotrili vaše zahteve i očekivanja, ukoliko već znate šta želite možete nas kontaktirati i putem mail-a.Kontakt telefon: +381645616646 Email: kontakt@smproagency.com
Naravno pratioci su 100% pravi. Svi profili koji učestvuju u nagradnoj igri moraju biti realne osobe, jer pravo na učešće ostvaruju nakon što zaprate profile naših sponzora.
Call Now ButtonKontaktirajte nas