fbpx

Dodavanje pravih pratilaca na Instagramu

Želite više pratilaca na Instagramu? Želite da postanete poznati i prepoznatljivi na društvenim mrežama? Želite da povećate obim poslovanja na internetu? Obradovaćemo Vas, jer ste na pravom mestu.

https://www.instagram.com/smpro_agencija/

Cenovnik

 

 

Kontaktirajte nas kako biste poručili neki od ovih paketa.


Najčešća pitanja

Dodavanje pravih Instagram pratilaca izvodimo na jedan siguran i pouzdan način. Naime, već 2. godine unazad organizujemo nagradne igre na Instagramu, za šta su nam potrebni sponzori kako bi sakupili budžet za nagrade. Svaki od sponzora koji donira novac za nagradnu igru, zauzvrat dobija pratioce.
U najgorem slučaju naši klijenti dobiju oko 5.000 pratilaca u roku od 48h. Uglavnom broj ljudi koji zaprati jeste između 5.000 i 10.000 pratilaca.
Za ovaj program se može prijaviti svako ko ima Instagram profil. Radimo i sa privatnim licima, kao i sa firmama, a rezultati su podjednako vidljivi.
Zapravo nije, jedino što nam je potrebno sa Vaše strane jeste username Vašeg profila.
Vaš nalog je 100% bezbedan, u toku trajanja ove nagradne igre, kao i nakon nje.
Svakako, broj lajkova na vašim slikama će se znatno povećati sa rastom broja pratilaca.
Naravno pratioci su 100% pravi. Svi profili koji učestvuju u nagradnoj igri moraju biti realne osobe, jer pravo na učešće ostvaruju nakon što zaprate profile naših sponzora, da bi to uradili svakako moraju biti prave osobe.
Call Now ButtonKontaktirajte nas