fbpx

Dupliranje obima vašeg poslovanja

Želite unaprediti vaše poslovanje? Želite da vaše poslovanje iskoristi pun potencijal tržišta? Želite da vaše poslovanje bude profitabilnije? Želite da vaše mušterije budu zadovoljnije i postanu lojalni kupci? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.

Zadovoljan klijent je ključ uspešnog biznisa!

Zadržavanje

Zadovoljan klijent posećuje omiljeno mesto dva puta češće.

Preporuke

Zadovoljni klijenti će uvek preporučiti određeno mesto svojim prijateljima i porodici.

Profit

20% zadovoljnih klijenata donosi 80% prihoda.

Sve počinje od zadovoljne mušterije. Kada je mušterija zadovoljna vašim proizvodom/uslugom, ona ne samo da češće posećuje vaš objekat, već isti i preporučuje svojim poznanicima. Složićete se: Preporuka je uvek bila i biće najbolji vid marketinga. 

Naš cilj je jednostavan; “Pretvoriti vaše jednokratne mušterije u stalne, a stalne u promotere.”
Način na koji to postižemo je vrlo jednostavan. Posedujemo softver koji će vam pružiti veliki broj opcija koje će vašu mušteriju učiniti zadovoljnijom i samim tim će češće koriste vaše proizvode/usluge. Kada jednom pridobijete stalnu mušteriju, uz određene pogodnosti ona direktno utiče na svoju okolinu kao promoter vašeg biznisa. Naravno, cela strategija je kompletno automatizovana kroz softver, tako da kada jednom budete implementirali naš softver više nećete morati ulagati vremena ni u kakav dodatni rad. Kako je sve u našem sistemu dovedeno do savršenstva, to će vam pokazati i naša detaljna statistika koju možete pratiti 24h i znati sve o vašim klijentima. Samo neke od analiza u kojima ćete imati uvid su: Datum i vreme posete vaših kupaca; Ko su novi klijenti i ko ih je preporučio; Koliko često izvršuju kupovine; Koliko novca troše na mesečnom nivou na vaše proizvode ili usluge; Kada je izvršena njihova poslednja kupovina; Koliko je naš softver proširio vašu bazu klijenata i koliko profita ste ostvarili; … I puno drugih opcija.

Kontaktirajte nas odmah i neka vaš biznis ostvari pun potencijal!

 


Česta pitanja

Povećanje Vašeg obima poslovanja funkcioniše na jedan jednostavan način. Naime naša firma će se pobrinuti za to da u vaše poslovanje uvede softverska rešenja koja će zasigurno udvostručiti trenutni profit vaše firme. Ali ne samo to, pored toga što će naša softverska rešenja direktno uticati na povećanje poslovanja, takođe će znatno poboljšati lojalnost i zadovoljstvo vaših mušterija.

Naš softver jedino nije primenjiv kod biznisa koji posluju samo sa firmama (B2B), dok svi ostali biznisi (B2C) mogu koristiti naš softver i pridobiti inzvaredne rezultate.

Naravno, naš tim je tu da se pobrine prvenstveno za implementaciju softvera, kao i za kasnije održavanje istog.

Saradnja se zasniva na mesečnom nivou. Softver iznajmljujete mesečno, a naš posao je da vam obezbedimo što bolje rezultate.

Call Now ButtonKontaktirajte nas